Η ημέρα του Γάμου σου είναι για εμάς όσο σημαντική είναι και για εσένα. Γι' αυτό και θα φροντίσουμε να είναι για όλους μια αξέχαστη εμπειρία.

Παντοτινές Αναμνήσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ονειρευόσουν την ημέρα του Γάμου σου για αρκετό καιρό. Συγχαρητήρια! Αυτή η ημέρα δεν απέχει πολύ από το να πραγματοποιηθεί! Εμείς με τη σειρά μας, θα φροντίσουμε να αποτυπώσουμε τις καλύτερες στιγμές της, για να τις θυμάσαι για πάντα.

Ζήσε ξανά και ξανά την κάθε στιγμή

ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Η ημέρα του Γάμου σου είναι κάτι το μοναδικό. Θα διαρκέσει όμως μόνο μερικές ώρες. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να δημιουργήσουμε εκπληκτικά βίντεο τα οποία θα μπορείς να βλέπεις ξανά και ξανά για να αναπολείς την ωραιότερη στιγμή της ζωής σου.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Και εκεί που νόμιζες ότι η μεγάλη σου ημέρα έχει ολοκληρωθεί, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Δεσμευτήκαμε να κάνουμε την ημέρα του Γάμου σου μοναδική, γι’ αυτό και οι παροχές μας μόλις άρχισαν. Δες μερικές ακόμη από αυτές παρακάτω.

PREWEDDING

Φωτογράφηση λίγες ημέρες πριν τον γάμο και δημιουργία βιβλίου ευχών με εικόνες από την Prewedding φωτογράφηση!

DRONES

Εκπληκτικές εναέριες λήψεις βίντεο, από έμπειρους επαγγελματίες χειριστές οι οποίες θα "απογειώσουν" το τελικό αποτέλεσμα.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Ολόκληρη η "ιστορία" του γάμου σου αποτυπωμένη σε διαχρονικά άλμπουμ. Αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

NEXT DAY

Μια φωτογράφηση, η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική από την ημέρα του γάμου σου. Το τελικό αποτέλεσμα; Απλά Μοναδικό!

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Τι θα έλεγες να μάθεις την πρόταση που έχουμε για να γίνει ο Γάμος σου αξέχαστος; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα λάβεις σύντομα ένα αναλυτικό email με τις προτάσεις μας.

    Scroll to Top