Στα περισσότερα από 25 χρόνια στο επάγγελμα, έχουμε συνεργαστεί με αμέτρητα ζευγάρια και τους έχουμε χαρίσει αναμνήσεις που είναι περήφανοι να κοιτάζουν ξανά και ξανά.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Όταν ξεκινούσα το 1991 τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, δεν περίμενα να δω ότι η δύναμή της είναι τόσο μεγάλη! Η μοναδική απόδειξη ανάμνησης σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας είναι η φωτογραφία. Πριν από κάθε φωτογράφηση, ανυπομονώ να φωτογραφίσω και να αποτυπώσω τα αισθήματα, τις επιθυμίες και τις χαρές κάθε ζευγαριού. Η ιδέα και μόνο να αφιερώνω τη δημιουργικότητά μου σε ζευγάρια, παιδιά και οικογένειες, με κάνει να αισθάνομαι μοναδικός για εκείνους και να αγαπώ ακόμη πιο πολύ αυτό που κάνω!

fotografizontas-γνώρισε-μας-(1)
fotografizontas-γνώρισε-μας-(5)
fotografizontas-γνώρισε-μας-(6)
Ημέρες το Χρόνο Δίπλα σου
fotografizontas-γνώρισε-μας-(4)
fotografizontas-γνώρισε-μας-(3)
Χρόνια Εμπειρίας
fotografizontas-γνώρισε-μας-(2)
Άψογος επαγγελματίας…σαν άνθρωπος ευχάριστος και φιλικός…άριστη τεχνική αρτιότητα που μέσα από στημένες και αυθόρμητες λήψεις βγήκε ένα καταπληκτικό άλμπουμ γάμου καθώς και με τις εξαιρετικές επιλογές τοποθεσιών βγήκαν τελεία το Prewedding και το Nextday άλμπουμ.
Μάνος & Γιώτα
Καλός επαγγελματίας, σοβαρός αλλά ταυτόχρονα ευχάριστος με το χαμόγελο και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει γι αυτό και έχει και φοβερό team… Διασκέδασαν μαζί μας έγιναν παρέα μας και αυτό φάνηκε με το υπέροχο αποτέλεσμα που είχαμε!
Γιώργος & Βαλεντίνα
Είσαι η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε! Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε τα ίδια τέλεια αποτελέσματα κ στη βάφτιση!!!
Στέφανος & Έφη
Ποιοτική δουλειά με μεράκι…Ότι και όποτε χρειαστήκαμε ήταν εκεί…Επαγγελματίας, φιλικός, με άψογη ακρίβεια και οπτική στην φωτογραφία.
Κώστας & Δανάη
Scroll to Top